Logo společnosti
ÚvodO firměReferenceKontakty
Venkovní žaluzieVenkovní roletyGarážová vrataMarkýzySítě proti hmyzuInterierové žaluzieInterierové roletyJaponské posuvné stěnyPlisséOstatní

Výklopná garážová vrata ocelová

Ctěli byste zkrášlit Vaši garáž a udělat vjezd a výjezd pohodlnější? To je výhodnější, než si možná myslíte. Protože naše mnohokrát osvědčená výklopná vrata představují nejen velké množství modelů, nabízejí ale také vyníkající poměr cena - výkon.

Zda se rozhodnete pro kompletní systém z vrat a pohonu nebo pro stropní pohon, pro kvalitní ocel nebo ušlechtilý dřevěný masiv: U Novofermu obdržíte v každém případě velký komfort za Vaše peníze.

Kvalita a vysoce jakostní zpracování

Kvalita se nepotřebuje skrývat: Proto mají všechna výklopná vrata firmy Novoferm pečeť kvality Novoferm. Systémy výklopných vrat firmy Novoferm se vyznačují vysoce jakostními materiály, prvotřídíním zpracováním a vzájemně optimalizovanými komponenty Made in Germany! Všechna vrata a pohony firmy Novoferm jsou vyrobeny podle systému řízení kvality DIN ISO 9001 a splňují vysoké požadavky na bezpečnost evropské výrobkové normy pro vrata DIN EN 13241-1.

Důvěra se zárukou  

Důvěra je dobrá, lepší je záruka. Díky pečeti kvality firmy Novoferm získáte záruku v době trvání deseti let na všechna ocelová výklopná vrata. Na mechaniku, motor a řídící motorovou jednotku poskytujeme záruku v době pěti let.

Promyšlené až do detailu

1. Chrání osoby: Vrata, která se hlídají sama - Systém výklopných vrat Novoferm je vybaven samočinnou vypínací automatikou. Jakmile vrata při zavírání zaznamená překážku, úplně jedno, jestli je to věc nebo člověk, zastaví se a otevřou ihned při nepatrném odporu. 

2. Chrání majetek: Příkladná ochrana proti vloupání - Automatický systém výklopných vrat Novoferm chrání navíc Váš majetek pomocí tříbodového uzamykání na principu trezoru: obostranné uzamykání díky masivním čepům v zárubni, dodatečné uzamykaní samosvorností pohonnu na horní straně křídla vrat.

3. Komfortní otevírání a zavírání - Speciálně konstruovaná ložiska ramen pák umožňuje snadné otevírání a uzavírání Vašich vrat - pohodlně rukou nebo ještě pohodlněji pomocí elektrického proudu.

4. Maximální funkční bezpečnost - Silné vícenásobné svazky tažných pružin zajišťují "lehounce snadný" uživatelský komfortpři maximální bezpečnosti: I kdyby skutečně praskla pružina, nemohla by odletět, protože je nahoře i dole pevně zašroubovaná. navíc by ostatní pružiny vrata pevně podržely.

5. Další ochrana před hmotnými škodami - Horizontální uzamykání nezávislé na podlaze s masivními čepy v postranních zárubních je chráněné proti manipulaci, protože se k němu nelze zvenku dostat.

Komfortní otevírání a zavírání

Speciálně konstruovaná ložiska ramen pák umožňuje snadné otevírání a zavírání Vašich vrat - pohodlně rukou nebo ještě pohodlněji pomocí elektrického pohonu.

Automatický systém výklopných vrat s pohonem Novomatic 312: Krátký přehled výhod :

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek
QR Code

Ukázka referencí

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Kde nás najdete

Mapa

Design & Programming Core Trade s.r.o. | Product by CoreWEB © 2012 | Všechna práva vyhrazena | HTML | CSS | SEO