Logo společnosti
ÚvodO firměReferenceKontakty
Venkovní žaluzieVenkovní roletyGarážová vrataMarkýzySítě proti hmyzuInterierové žaluzieInterierové roletyJaponské posuvné stěnyPlisséOstatní

Sekční vrata ocelová

Existuje něco hezčího, než když jste doma vítáni s otevřenou náručí? Když jste vítáni již při příjezdu sekčními vraty firmy Novoferm. Večer po dlouhém pracovním dni, na podzim, když venku fouká, nebo v zimě, když Vás mrazí již při pouhé myšlence, že budete muset vystoupit z auta, pak stačí stisknout tlačítko a Vy otevřete svá sekční vrata, která Vám signalizují, že jste doma vítáni.

Proč vlastně sekční garážová vrata?

Stručně řečeno: protože Vám nabízejí perfektní pohodlí, maximální bezpečnost a optimálně šetří prostor. Jejich princip je tak geniální, jak je prostý. Sekční vrata se skládají z jednotlivých dílů, takzvaných sekcí, které jsou vzájemně spojeny závěsy. Díky tomu lze vrata pohodlně zasunout svisle pod strop bez toho, že by musel být před garáží volný prostor pro otevření vrat. Ani po vizuální stránce nemají sekční vrata daleko k dokonalosti: kvalitní materiály, prvotřídní zpracování a pestré možnosti vnější úpravy dají Vaší garáži moderní individuální tvář, která bude ladit s architekturou Vašeho domu jakož a respektovat Váš vkus.

Všechna vrata a pohony firmy Novoferm se vyrábějí podle přísného systému řízení jakosti DIN ISO 9001.

Všechna sekční vrata splňují vysoké bezpečnostní požadavky evropské technické normy DIN EN 13241-1.
Veškerá vrata a pohony sjou testovány jednotlivě a v kombinaci uznávanými instituty.
Co znamená pro Vaši bezpečnost „ochrana proti vloupání certifikovaná TÜV": Průmyslový svaz Vrata Dveře Zárubně (ttz) vypracoval směrnici, která na základě stávajících norem definuje pro vrata ochranu proti vloupání. TÜV NORD CERT GmbH provádí zkoušku a certifikuje výsledky. To znamená: certifikovaná garážová vrata firmy Novoferm poskytují nezávislou certifikovanou bezpečnost na nejvyšší úrovni.

10 let záruky na všechna ocelová sekční vrata, 5 let na naše fóliovaná vrata (zlatý dub, tmavý dub, mahagon) a 5 let záruky na mechaniku NovoPort® zajišťují dlouhou radost z Vašich nových vrat. 

Určujeme standardy

Co je venku za každého počasí a musí den co den fungovat bez poruchy, potřebuje obzvláště promyšlenou konstrukci. Tak jsou všechan ocelová sekční vrata firmy Novoferm dvouplášťově izolovaná a pojmenována podle jejich tloušťky izolace: od cenově zajímavých sekčních vrat iso 20 až po exkluzivní model iso 45, vrat s největší pestrostí barvy. Jednotlivé sekce vrat jsou vyrobeny z žárově pozinkovaného tenkého plechu a jsou natřeny odolným lakem na bázi polyesteru. Rohové zárubně, vodící kolejnice a veškeré díly kování na vratech jsou rovněž galvanicky pozinkované. To zaručuje trvalou životnost a nadělí Vám dlouho trvající radost - 10let se zárukou!

 

Kvalita 

 


[kvalita]

Kvalita

1. Dvouplášťové a izolované
Naše ocelové sekce se vyrábějí výhradně v dvouplášťové sendvičové konstrukci a jsou vyplněny elastickým jádrem z tuhé polyuretanové (PUR) pěny. Tím je na rozdíl od jednoplášťových vrat zajištěna lepší zvuková a tepelná izolace a obzvlášť tichý chod vrat. Pružné jazýčkové těsnění mezi sekcemi samo měkce přiléhá při nízkých teplotách a brání tak tepelným ztrátám jakož i pronikání prachu. 

2. Mrazuvzdorné těsnění u podlahy
Gumový profil na spodní straně vrat garantuje optimální ochranu před pronikáním vody a nečistot, vyrovnává drobné nerovnosti podlahy a předchází vzniku škod a poranění. Těsnění u podlahy je vyrobeno z kvalitního EPDM (etylen propylen dien monomeru), který je známý svojí vysokou pružností, odolností vůči vlivům počasí a dlouhou životností. 

3. Jazýčkové těsnění na zárubních
Extra široké jazýčkové těsnění na postranních zárubních zajišťuje ještě větší tepelnou izolaci a ochranu před nečistotami. 

4. Adaptivní zárubňová patka 
Sekční vrata firmy Novoferm mají zárubňovou patku z pozinkované oceli, která je vysoce odolná proti vlivům počasí. Voda tak může bez překážek odtékat a zárubně nemohou nikdy začít korodovat. Díky odstupňované konstrukci se obzvlášť hodí pro renovace, když se výklopná vrata s kolejnicí i podlahy nahrazují sekčními vraty. 

5. Pečeť kvality Novoferm
Kvalita se nepotřebuje skrývat: Proto mají všechna sekční vrata firmy Novoferm pečeť kvality Novoferm. Garance nejlepších materiálů a prvotřídního zpracování. 

6. Sada termo zárubní
Nový alternativní systém těsnících a izolačních lišt zlapšuje už tak velmi dobré výkonové vlastnosti dvouplášťových sekčních vrat Novoferm E®. Až o 15% lepší tepelná izolace díky třístranné tepelné optimalizaci zárubní při montáži za stavební otvor. Snadná a rychlá montáž díky nástrčnému a příchytnému profilu, který lze použít u všech sekčních vrat Novoferm E®. Sada termo zárubní podporuje aktivně optimalizaci výkonové bilance budovy.

Možnost výběru

Kliknutím na jednotlivý typ vrat se Vám zobrazí jejich konkrétní provedení, povrchová úprava, odstíny barev, příslušenství.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek
QR Code

Ukázka referencí

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Kde nás najdete

Mapa

Design & Programming Core Trade s.r.o. | Product by CoreWEB © 2012 | Všechna práva vyhrazena | HTML | CSS | SEO